Начална страница

Заявки за учебната 2014/2015 година

Заявки за учебната 2014/2015 година

Най-качественото ограмотяване

Тук може да изтеглите договори и формуляри за заявки на учебници и учебни помагала за безвъзмездно ползване по ПМС №104/10.05.2003 г. Преподавателите, които заявят наши издания, получават безплатни екземпляри от поръчаните учебници и учебни помагала, както и богата палитра от допълнителни образователни продукти в зависимост от групата / класа, на който преподават.

За родители

За родители

Грижа за детето от 6 до 7 години

Неусетно идва времето, когато детето е пред прага на училището. Една последна година „безгрижие” преди да започнат задачите и домашните. И през тази година, последната от „първите 7”, детето преминава през динамично развитие. Какви са характеристиките на 6−7-годишното дете?

От блога

От блога

Цената на успеха в Южна Корея

През последните години щом стане дума за образование, споменаването на Южна Корея е почти задължително. Мнозина са възхитени от постиженията на образователната система на страната: корейските ученици се представят блестящо на тестовете и оглавяват класациите на Международната програма за оценяване на учениците (PISA). Каква е цената на успеха им?

Време за награди

Време за награди

Конкурс „Нарисувай твоето лято”

Дойде време за награди в конкурса за най-добра рисунка „Нарисувай твоето лято”. Получихме прекрасни картини и изборът не беше лек. Журито успя да класира победителите по възрастови групи. Вижте картините на художниците, които ще получат грамота за спечелен конкурс и детска картинна карта по техен избор.