Начална страница

Заявки за учебната 2015/2016 година

Заявки за учебната 2015/2016 година

За грамотна България

Тук може да изтеглите договор и заявки за учебници и учебни помагала за безвъзмездно ползване по ПМС №104/10.05.2003 г. Преподавателите, заявили наши издания, получават безплатни екземпляри от поръчаните заглавия, както и богата палитра от допълнителни образователни продукти, включително новата ни система БРАВО!

За лятната ваканция на второкласниците

За лятната ваканция на второкласниците

БРАВО! "Каручка с приказки"

Излезе от печат петата книжка от поредицата БРАВО! за 2. клас. "Каручка с приказки" съдържа 100 езикови задачи, подзадачи и игри за ваканционен преговор на изучения материал във втори клас. Докато децата следват героите в летните им приключения, неусетно упражняват четивната си техника и се подготвят за входно ниво в трети клас.

Български език и литература

Български език и литература

БРАВО! 2. клас

След успешния старт на системата БРАВО! за първи клас, през есента излязоха сборниците и за втори клас. Системата е богато илюстрирана и съдържа тестове с избираем отговор, диктовки, тренажорни схеми и образци, текстове за редактиране и верен препис, литературно-езикови задачи и подзадачи, както и мотивационно оценяване със стикери и игри.

От блога

От блога

Аутизъм в класната стая

Поведенческите проблеми, свързани с аутизма, могат да се проявят в класната стая под различни форми: детето изпитва затруднения при разбирането на поставените задачи, социализирането със съучениците, участието в игри, долавянето на нюанси в тона на гласа и лицевите изражения. Какви са изпитаните стратегии за обучение на деца с аутизъм?