Начална страница

ЗАЯВКИ История и цивилизации 5. клас

ЗАЯВКИ История и цивилизации 5. клас

Поръчайте тук одобрения учебник по История и цивилизации 5. клас

Учебникът по история и цивилизации за 5. клас на издателство „Даниела Убенова“ беше одобрен от МОН със заповед РД 09-1220/29.08.2016 г. Срокът за заявки от училищата към нас е 02 септември! Всеки преподавател, който избере да обучава петокласниците си по нашия учебен комплект, получава пълен учителски пакет с учебник, учебна тетрадка, книга за учителя и електронен учебник, както и БЕЗПЛАТЕН ЕЛЕКТРОНЕН ДОСТЪП ЗА ВСЯКО ДЕТЕ в класа с възможност за интерактивно индивидуално и групово обучение и използване на пълните възможности на виртуалната класна стая.

Годишно разпределение

Годишно разпределение

Български език и литература 1. клас

Тук може да изтеглите годишното тематично разпределение по учебния предмет български език и литература за 1.клас по новите учебни програми с действащите учебници и учебни помагала през учебната 2016-2017 г. Разпределението е изготвено за Буквар, Първа тетрадка: предбуквен етап, Втора тетрадка: буквен етап, Трета тетрадка: следбуквен етап и Читанка на издателство „Даниела Убенова“.

БРАВО! 4.клас по български и литература

БРАВО! 4.клас по български и литература

Диктовки. Редактиране. Правопис.

Излезе от печат 18.част от дидактичната система БРАВО! по български език и литература за начален курс. БРАВО! (С) съдържа упражнения за овладяване на добър правопис в две части: 1) текстове за редактиране и верен препис и 2) диктовки, разработени в три нива на сложност. Упражненията са подходящи за работа в клас и вкъщи. Самодиктовките и диктовките са в помощ на четвъртокласника да формира и усъвършенства функционална грамотност.

Заявки за учебната 2016/2017 година

Заявки за учебната 2016/2017 година

Формуляри за поръчка

Изтеглете формуляри за поръчка на учебници и учебни помагала за учебната 2016–2017 година за училищата и подготвителните групи в детските градини. Тази година предлагаме БЕЗПЛАТНИ електронни учебници на всеки ученик и на всеки преподавател, който работи с наши учебни продукти по ПМС №79/13.04.2016! Научете повече за безплатните ни е-учебници и подаръците, които предлагаме при заявка на наши учебници и учебни помагала.