Начална страница

История и цивилизации за 5. клас

История и цивилизации за 5. клас

Учителите вече могат да гласуват

От 28 юли 2016 г. започна процедурата по гласуване от учители за „приложимост“ на шестте проекта на нови учебници по История и цивилизации за 5. клас, които бяха одобрени от комисиите на МОН на 12 юли 2016. В този втори етап на процедурата по одобрение учителите по История и цивилизации в цялата страна ще могат да се запознаят с печатния и електронния вариант на нашия проект с код: Издателство „Даниела Убенова“ – ИЦV03. Разгледайте и...

Годишно разпределение

Годишно разпределение

Български език и литература 1. клас

Тук може да изтеглите годишното тематично разпределение по учебния предмет български език и литература за 1.клас по новите учебни програми с действащите учебници и учебни помагала през учебната 2016-2017 г. Разпределението е изготвено за Буквар, Първа тетрадка: предбуквен етап, Втора тетрадка: буквен етап, Трета тетрадка: следбуквен етап и Читанка на издателство „Даниела Убенова“.

БРАВО! 4.клас по български и литература

БРАВО! 4.клас по български и литература

Диктовки. Редактиране. Правопис.

Излезе от печат 18.част от дидактичната система БРАВО! по български език и литература за начален курс. БРАВО! (С) съдържа упражнения за овладяване на добър правопис в две части: 1) текстове за редактиране и верен препис и 2) диктовки, разработени в три нива на сложност. Упражненията са подходящи за работа в клас и вкъщи. Самодиктовките и диктовките са в помощ на четвъртокласника да формира и усъвършенства функционална грамотност.

Заявки за учебната 2016/2017 година

Заявки за учебната 2016/2017 година

Формуляри за поръчка

Изтеглете формуляри за поръчка на учебници и учебни помагала за учебната 2016–2017 година за училищата и подготвителните групи в детските градини. Тази година предлагаме БЕЗПЛАТНИ електронни учебници на всеки ученик и на всеки преподавател, който работи с наши учебни продукти по ПМС №79/13.04.2016! Научете повече за безплатните ни е-учебници и подаръците, които предлагаме при заявка на наши учебници и учебни помагала.