Електронни учебници и други е-издания

Електронните учебници и е-изданията предлагат лесен и удобен начин за четене и интеракция със съдържанието в книгите ни. Предимствата на е-изданията са:

  • могат да се съхраняват и отварят на различни устройства от която и да е точка на света
  • достигат до Вас много по-бързо, пестейки време и разходи за доставка
  • не заемат физическо място и са удобни при пътуване 
  • обогатяват съдържанието с разнообразни активности, задачи, аудио и видео материали, анимирани схеми и диаграми, оценка на тестовия резултат и обратна връзка към ученика / учителя / потребителя
  • улесняват търсенето в книгата и поставянето на бележки и отметки 
  • е-учебниците дават възможност за фронтална, индивидуална и групова работа 

Всичките ни печатни и електронни издания са обект на авторско право. Електронните версии са защитени с най-популярната към момента система за управление на дигитални права.   

Как да поръчам и използвам е-учебник или е-издание?

Достъпът и използването на електронни издания става бързо и лесно. След като поръчате е-учебник от уебсайта ни или чрез е-мейл, Вие получавате по е-мейл код за достъп до електронната ни платформа, която може да ползвате онлайн и офлайн на настолни компютри и лаптопи, на телефони, таблети, фаблети и всякакви други устройства (iOS и Android).

електронна платформа издателство 'Даниела Убенова' Използвай е-платформата на компютър и лаптоп

Android апликация Daniela Ubenova eReaderИзтегли апликация за Android телефони и таблети 

App store Daniela Ubenova eReaderИзтегли апликация за iOS телефони и таблети (iPhone и iPad)

Инструкции: ако за пръв път се регистрирате в платформата ни

След като изберете на какво устройство ще отворите учебното съдържание, въведете кода си за достъп в полето „Имаш ли код за достъп“ и се регистрирайте с Вашите имена, е-мейл и парола. След регистрацията е-учебникът / е-изданието ще се отвори и ще бъде налично в профила Ви всеки път, когато влезете в него от каквото и да е устройство и от която и да е точка на света. Кодът за достъп се въвежда еднократно и след това е-изданието е винаги налично в профила Ви за периода, за който сте го поръчали. 

Инструкции: ако вече имате регистрация в платформата ни

Ако поръчате друг е-учебник или е-издание, получавате нов код за достъп, с който да го активирате. Как става активирането? Ако вече сте използвали наши е-учебници, Вие имате регистрация с Вашия е-мейл и парола. Използвайте ги, за да влезете в профила си и кликнете на кръгчето с профилната Ви снимка в горния десен ъгъл. От падащото меню изберете Код за достъп“ и въведете кода си, който се получили по е-мейл от издателството. Готово! Изданието вече е част от електронната Ви лавичка с е-учебници и е-книги. Може да го класифицирате в папки по учебен предмет, може да оставяте отметки и бележки на страници, към които искате да се върнете, може да рисувате, да решавате тестовите задачи и активностите в него. Всички тези генерирани от Вас данни се синхронизират между всичките Ви устройства, от които отваряте е-изданията си. Приятно четене и учене!