Книга за учителя: История и цивилизации 5. клас

Цена: 6,00 лв.

Книга за учителя

Предмет: История и цивилизации

Автор: доц. д-р Валери Колев, доц. д-р Костадин Грозев, проф. д.и.н. Румяна Михнева, Тодор Зарков

Издадена: 2016 г.

ISBN: 978-954-791-229-8

Страници: 104

Размер: 16/60x90

     Книгата за учителя е част от единна методическа разработка в учебния пакет по История и цивилизации за 5. клас, одобрен от МОН със заповед РД 09-1220/29.08.2016 г. Учебният пакет съдържа още учебник, учебна тетрадка и електронен учебник с обогатени дидактични ресурси за визуализация, анимирани модели, практикоприложни активности за изграждане на представи, прилагане на знания, формиране на умения за работа с исторически текст, извори, изображения и линии на времето.

     Електронните ресурси предлагат възможности за самопроверка, както и за проверка с цел оценяване на знанията. Анализирането на индивидуалните постижения на ученика могат да се измерват и чрез времеви показатели. Връзката преподавател-обучаван е гарантирана посредством виртуалната класна стая, предоставена безплатно на учителя. Ресурсите се използват по виждане на преподавателя съответно за фронтална работа, за индивидуална работа в клас или за самостоятелна работа като домашно упражнение. Темпът на индивидуално усилие е обезпечен по този начин с уважение и съобразяване с личностните особености на всеки ученик.


     Книгата за учителя съдържа детайлни примерни разработки на всички урочни единици. В края е поместено разпределението на учебното съдържание в 9–колонната таблица, изискуема по образец с влизане в сила на разпоредбите на новия Закон за предучилищно и училищно образование от учебната 2016–2017 година. Книгата може да бъде поръчана и в електронен вариант. 

Вижте още

[profiler]
Memory usage: real: 33030144, emalloc: 32468608
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem