tess Как да поръчам | Издателство Даниела Убенова

Как да поръчам

Индивидуални клиенти

При поръчка от виртуалната книжарница на стойност 50−100 лв., индивидуални клиенти (физически лица) получават 5% отстъпка, която се изчислява автоматично преди завършване на заявката. При поръчка над 100 лв. отстъпката е 10%.

Учебни заведения в България

  • Предлагаме 22% отстъпка и безплатна доставка при групови заявки от учебни заведения в България.
  • Заявки и преференциални цени за учебници и учебни помагала за безвъзмездно ползване по ПМС №104/10.05.2003 г. може да намерите тук.

Учебни заведения в чужбина

  • Предлагаме 22% отстъпка при групови заявки от учебни заведения в чужбина.
  • Заявки и преференциални цени за учебници и учебни помагала за безвъзмездно ползване по ПМС №334/2011 г. може да намерите тук.

Библиотеки

  • Преференциална поръчка – от 50 до 100 лв – доставка за наша сметка
  • Специална поръчка – от 100 до 500 лв – доставка за наша сметка + 22% отстъпка
  • Поръчка премиум – над 500 лв – доставка за наша сметка + 25% отстъпка

Търговски фирми

Предлагаме 30% отстъпка на търговски фирми при поръчки през виртуалната ни книжарница. При специален обем на заявка или голям оборот в предходна година, моля свържете се с нас за договаряне на различни търговски условия.


Бонуси и отстъпки при поръчки в нашия уебсайт

При редовни покупки, регистрираните потребители на виртуалната книжарница получават промо кодове за отстъпки от цената, както и възможност да получават безплатни книги и материали от Издателството.


Прилагане на отстъпки при поръчки онлайн

За да се приложи отстъпката на учебни заведения, библиотеки, търговски фирми (юридически лица), е необходимо те предварително да са се регистрирали като такива, за да могат да бъдат асоциирани с полагащите им се бонуси и отстъпки.

Ако сте индивидуален клиент, може да поръчате и без регистрация, но в такъв случай пропускате възможността да получавате бонуси и промо кодове в бъдеще.

Как да поръчате?

Каталогът ни може да бъде разглеждан по учебен предмет, възраст/клас, вид издание (за учебна литература) и жанр. Всяка книга може да бъде добавена в чантата Ви чрез натискане на бутона "Поръчай". Сумата, която виждате, е коричната цена на книгата. За индивидуални клиенти, при преминаване на двете граници от 50 и 100 лв. отстъпката е съответно 5 и 10% от коричната цена на избраните книги. Когато приключите с избирането, натиснете върху чантата си и ще видите страница с подробна информация за поръчаните заглавия, тяхното количество и отстъпката, която получавате. Тук може лесно да промените количествата, да закупите повече екземпляри от едно заглавие или да откажете някое.

След като натиснете бутона "Завършете поръчката", ще бъдете прехвърлени към страница, където може да идентифицирате себе си, ако вече имате профил, или да се регистрирате като нов потребител. Може да правите поръчки и без да сте регистрирани, но така пропускате възможността да получавате бонуси и промо кодове в бъдеще. Ако желаете да поръчате като учебно заведение, библиотека или търговец, може да получите отстъпките, които Ви предлагаме, само ако сте регистрирани.

На тази страница попълвате данните си за доставка и контакт, както и за фактура, ако желаете такава. Може да добавите и коментари към поръчката си. Тук избирате и начина на доставка и плащане (в брой в офиса ни, наложен платеж при доставка с куриер, плащане по банков път, онлайн плащане с дебитни или кредитни карти през системата на еБорика).

След завършване на Вашата поръчка ще получите мейл с номера ѝ, с всички заявени книги, попълнената от вас информация и сумата за плащане. Този номер Ви позволява да следите етапите, през които минава поръчката.

There are too many services where you can orderessay — you can be really intimidated by the number of options.
[profiler]
Memory usage: real: 22544384, emalloc: 22302344
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem