Новини

Представяне на книгата „Мемоари на един военнопленник“

На 27 февруари 2017 година под домакинството на посланика на Румъния Н.Пр. Йон Гъля и г-н Виктор Дедю, съветник по културата и пресата в румънското посолство, се състоя представянето на българското издание на книгата на големия румънски класик Джордже Топарчану „Мемоари на един военнопленник“.

Вижте повече »

Заявки за учебната 2018/2019 година

Уважаеми колеги,

Тук може да изтеглите заявки и договор за учебници и учебни помагала от издателство „Даниела Убенова“ за 1., 2. 5. и 6. клас за учебната 2018/2019 година, съгласно Постановление на Министерски съвет №79 и утвърдени със Заповед № РД 09-137/29.01.2018 г. на министъра на образованието и науката.

Преподавателите, които заявят наши издания, получават достъп до електронната ни платформа с виртуална класна стая и безплатен достъп за всеки ученик! Както всяка година, подаряваме на преподавателите безплатни екземпляри от поръчаните учебници и учебни помагала заедно с богата палитра от допълнителни образователни продукти в зависимост от групата / класа, на който преподават.

Вижте повече »

Годишно тематично разпределение по Български език и литература 1. клас

Тук може да изтеглите файла с годишното тематично разпределение по учебен предмет Български език и литература за 1. клас по новата учебна програма за 2016/2017 година.

Вижте повече »

Заповеди на министъра на образованието и науката за одобрение на учебници

Днес, 10 февруари 2017 година, МОН връчи заповедите за одобрение на учебниците и учебните комплекти на издателство "Даниела Убенова" след приключила процедура за оценяване.

Вижте повече »

Годишно тематично разпределение по Информационни технологии за 5. клас

Тук може да изтеглите годишното тематично разпределение по учебeн предмет Информационни технологии за 5. клас по новата учебна програма за учебната 2016/2017 година.

Вижте повече »

Годишно тематично разпределение по Български език за 5. клас

Тук може да изтеглите годишното тематично разпределение по учебeн предмет Български език за 5. клас по новата учебна програма за учебната 2016/2017 година.

Вижте повече »

Годишно тематично разпределение по Литература за 5. клас

Тук може да изтеглите годишното тематично разпределение по учебeн предмет Литература за 5. клас по новата учебна програма за учебната 2016/2017 година.

Вижте повече »

Годишно тематично разпределение по Музика за 1. клас

Уважаеми колеги,

От приложените линкове може да изтеглите годишното тематично разпределение по учебен предмет Музика за 1. клас по новата учебна програма за учебната 2016/2017 година.

Вижте повече »

Заявки за новия учебник по История и цивилизации 5. клас

Щастливи сме да обявим, че учебникът по история и цивилизации за 5. клас на издателство „Даниела Убенова“ е одобрен от МОН със заповед РД 09-1220/29.08.2016 г. 

Срокът на МОН за завки е много кратък. Моля, изпращайте заявки и договори на е-мейл info@danielaubenova.com.

Всеки преподавател, който избере да обучава петокласниците по нашия учебен комплект, получава пълен учителски пакет с учебник, учебна тетрадка, книга за учителя, разпределение и електронен учебник, както и БЕЗПЛАТЕН ЕЛЕКТРОНЕН ДОСТЪП ЗА ВСЯКО ДЕТЕ в класа с възможност за интерактивно индивидуално и групово обучение и използване на пълните възможности на виртуалната класна стая. 

Вижте повече »

1 2 3 »