tess В помощ на българските училища по света | Издателство Даниела Убенова

В помощ на българските училища по света

     Усещането на българското в сърцето, топлината на липсващата родина, принадлежността към общността и самочувствието, че си част от своята националност: това получават българските деца в центрове, училища, местни общности и организации зад граница, които осъществяват обучение по български книжовен език, култура и история.

     За да запазят българското самосъзнание, българските деца и ученици, живеещи в чуждоезична среда извън границите на България, се нуждаят от специално внимание. Издателство „Даниела Убенова” стои зад тази национална кауза и предлага най-много професионално разработени системи за качествено усвояване на български книжовен език. 

     Независимо дали организацията на обучението е в смесени паралелки или в обособена възрастово паралелка, педагозите непременно ще открият в каталога ни нужния им методически инструмент. Образователните ни продукти са със специално търсен национален акцент. 

      Одобрението на учебните ни системи от Министерството на образованието и науката дава възможност на неделните училища извън границите на България да използват финансирането, предвидено от българската държава за нуждите им. Вижте преференциалните ни цени и заявки за учебници и учебни помагала съгласно НАРЕДБА № 10 от 19 декември 2017 г. за познавателните книжки,учебниците и учебните помагала (обн., ДВ, бр. 102 от 22.12.2017 г.):


Заявки за учебници и помагала

     Може да заявите учебни помагала за системите по Български език и литература и История и цивилизации, показани по-долу. Те се покриват 100% от държавно финансиране по ПМС №334/2011 г.

 

Система за ранно ограмотяване „С БУКВИ И КАРТИНКИ“

Моята граматика        Трудните и хитри звукове        Пред прага на училището

 Вече мога да чета       Вече ще мога да пиша        Моят речник

  

Доучилищно обучение: Система ПРЕД УЧИЛИЩЕ

       пред училище български език      пред училище български език диагностика         


Началноучилищно образование: Система „С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО“

С България в сърцето 1. клас  С България в сърцето 2. клас  С България в сърцето 3. клас  С България в сърцето 4. клас


Система „ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ“ (История и цивилизации 5.-7. клас) 

rodolyubie

 

Формуляр за групови заявки за одобрени учебни помагала по Български език и литература и История и цивилизации за деца в подготвителна група / клас и ученици 1. до 7. клас, живеещи в чужбина

 

Как да поръчате издания?

Поръчка може да направите по следните начини:

  • да ни изпратите емейл до orders@danielaubenova.com с попълнени заявки 
  • да се регистрирате в сайта като учебно заведение и след като Ви асоциираме с отстъпките, които Ви предоставяме, да поръчате директно през онлайн книжарницата ни.

 Повече информация за начините на доставка и плащане може да намерите тук.

[profiler]
Memory usage: real: 22544384, emalloc: 22222984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem