tess За регионални и общински библиотеки 30% отстъпка | Издателство Даниела Убенова

За регионални и общински библиотеки 30% отстъпка

Издателство „Даниела Убенова” работи с библиотеки и читалища в цялата страна с цел насърчаване на четенето и съхраняване на българския език и българската култура. Предлагаме на библиотеките и читалищата в България стратегическо партньорство при обновяване на библиотечния им фонд. Повече информация може да откриете тук.

 

30% отстъпка по програма "Българските библиотеки − съвременни центрове за четене и информираност"

Регионалните и общинските библиотеки могат да попълнят своите фондове по програма „Българските библиотеки - съвременни центрове за четене и информираност” на Министерството на културата. Срокът за подаване на документи за финансова подкрепа е 30 юли 2014 г.

С цел насърчаване на четенето и съхраняване на българския език и българската култура, издателство „Даниела Убенова” предлага на регионални и общински библиотеки 30% отстъпка от всичките си заглавия.

Някои от най-новите ни издания включват избрани съчинения от Петър Константинов в двадесет тома и книгата "България преди, днес и утре" на проф. Юлиан Вучков. В списъка на тази страница може да откриете всичките ни заглавия. Книгите, подходящи за библиотеки, са специално обозначени.

За информация и заявки може да се свържете с нас на info@danielaubenova.com или orders@danielaubenova.com, 0896 616 208 или 02 943 38 08.

[profiler]
Memory usage: real: 22544384, emalloc: 22135224
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem