tess Поръчки от търговски обекти | Издателство Даниела Убенова

Поръчки от търговски обекти

за търговци

Условия за работа с търговски обекти

Всеки търговец на книги е добре дошъл като наш партньор в разпространението на изданията ни. Независимо от обема на търговския оборот с наши издания, книжарските обекти  получават 30% търговска отстъпка.

При специален обем на заявка или голям оборот в предходна година, моля свържете се с нас за договаряне на различни търговски условия. 

 

Как да поръчате?

Може да направите поръчка по следните начини:

  • Директно в офиса ни
  • Директно през уебсайта: влезте в профила си и изберете желаните заглавия, количествата им, методът на плащане и начинът на доставка. Ако нямате създаден профил, моля регистрирайте се като търговец (вижте бутона в края на тази страница). След регистрацията екипът ни ще ви асоциира с отстъпките, които Ви предлагаме, и ще получите съобщение, че профилът Ви е готов за онлайн поръчки през виртуалната ни книжарница. Отстъпките ще се начисляват директно при извършването на поръчка онлайн, като това ще е автоматично отразено във фактурата, която ще получите на електронния адрес, който сте посочили. Всички книги в е-книжарницата на издателство „Даниела Убенова” са с корична цена в български лева с включен ДДС.
  • Чрез емейл до info@danielaubenova.com. Може да опишете избраните от вас книги или да ги маркирате в списъкa със заглавията ни.

 

Плащане на поръчани продукти

Може да платите по три начина: онлайн с дебитна / кредитна карта, в брой или по банков път.

  • При онлайн плащане с дебитни или кредитни карти (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), бивате прехвърлени за секунди към платформата еБорика, гарантираща напълно сигурни разплащания.
  • При плащане в брой на поръчаните продукти, Вие депозирате в момента на доставката на Издателството или на негов представител, извършващ доставката, пълната стойност на направената поръчка (цената на книгите - приспаднатата търговска отстъпка + цената за нейната доставка). Фактурата се намира в пакета с пратката Ви.
  • При плащане по банков път в лева, Вие депозирате сума, равна на стойността на направената поръчка, в банковата сметка на Издателството не по-късно от 3 дни след изпращането на поръчката онлайн. Данните на банковата сметка са:

Даниела Убенова – Даниела Биланска ЕТ
Райфайзен банк, ул. „Гогол” 18-20
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG51RZBB91551067711813

След като депозитът бъде потвърден, поръчаните продукти се доставят на посочения от Вас адрес. Като основание за плащане задължително се вписва номера на поръчката, който сте получили в емейл от Издателството. Всички такси и комисионни са за Ваша сметка, освен ако нямате друга договореност с издателството.

 

Доставка

Вие избирате дали да вземете поръчката си от офиса ни или предпочитате да Ви я изпратим. Срокът и методът на доставка се определят от теглото и обема на пратката. Обичайният срок за територията на България е до 3 работни дни. Работим с куриери, които доставят поръчката до Вашата врата във всички населени места в страната. Tранспортните разходи са за сметка на клиента, освен ако не е изрично упоменато, че доставката е безплатна.

Цената на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги. При поръчка през виртуалната книжарница, стойността на доставката се изчислява автоматично.

Цени на куриерски услуги до 20 кг

Доставки на пратки, включващи голямо количество стоки със значително бруто тегло и / или обем, се извършва с подходящ за целта транспорт. Моля свържете се с  нас на телефони 02/9433808 и 0896616208 или на orders@danielaubenova.com за изготвяне на индивидуална оферта за транспорт и за договаряне на специален размер на търговска отстъпка.

 

Към Регистрацията


[profiler]
Memory usage: real: 23068672, emalloc: 22608136
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem