Кой е виждал Пролетта? Пролетен празник (На сцената)

Цена: 7,20 лв.

Автор: Наталия Огнянова. Илюстрации: Никифор Русков

Издадена: 2013 г.

ISBN: 978-954-791-144-4

Страници: 16

Размер: 60x90/8

Цветя, животни и насекоми се събуждат с усещането, че Пролетта е пристигнала. Всички я търсят, виждат нейните следи, но все не успяват да зърнат самата нея...

Практическата, конструктивната и организационна проектна работа по сценария "Кой е виждал Пролетта?" са с мотивационен и възпитателен екологичен акцент. 

Серията “На сцената” (училищни тържества) предлага качествено нов педагогически подход. Всеки сценарий е създаден така, че да се включват всички деца от класа, независимо от броя им. Всеки сценарий обезпечава декорирането на тържеството самостоятелно от децата, което прави празника много личен, значим, а базата на книгата остава невредима за спомен. 

Тематиките обхващат възпитателни области, върху които е необходимо да се работи в съответната възраст. Работата по възпитателните акценти не е епизодична, а продължава през целия период на подготовка на тържеството. Проектният подход е изграден на основата на прехода от индивидуално към колективно участие. Прякото ангажиране на родителите е изключително важно за ефективното разгръщане на творческите потенции на децата. Сценариите обезпечават с материали и изпълняват очаквани резултати от програмите по Български език и литература 1., 2., 3. и 4. клас. 
 

Серията “На сцената” (училищни тържества) съдържа:

  • специално създадени художествени текстове
  • възпитателна линия в сюжета
  • материали за декорация на тържеството
  • участие на целия клас в проекта
  • мотивационно ангажиране на семействотоВижте още

[profiler]
Memory usage: real: 32768000, emalloc: 32242320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem